Contact

1,2,3/// AutoService is de landelijke onderhoudsketen van de allerbeste BOVAG (ABA) autobedrijven die zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de zakelijk gereden auto. ‘Uitstekend gastheerschap’ qua service en kwaliteit staat hierbij centraal.

De keten is medio 2003 opgericht en voldoet aan de allerhoogste eisen van leaserijders, leasemaatschappijen en fleetowners. Daarom komen alleen de allerbeste autobedrijven in aanmerking om deel te nemen aan deze bijzondere alliantie.

De belangstelling van leaserijders, leasemaatschappijen en fleetowners groeit in snel tempo om voor onderhoud en reparatie naar 1,2,3/// AutoService te gaan.

De voordelen zijn namelijk groot: de autobedrijven zijn zeer klantgericht met o.a. een haal- & brengservice, scherpe tarieven en korte wachttijden. Ook zijn ze thuis in werkelijk alle vormen van reparatie en onderhoud aan alle types en merken auto’s. Leasemaatschappijen en fleetowners profiteren daarnaast van centrale factoring en centrale afspraken.

Met ingang van 30 juni 2006 is 1,2,3/// AutoService onderdeel van Profile International NV.

Een gedachte over “Contact

  1. Goedendag,
    ik ben leaserijder van een Mercedes Benz B klasse en ben mij even aan het oriƫnteren betreffende het onderhoud van de auto. Ik ben werkzaam bij Continental Bakeries te Dordrecht en wij hebben al enkele contracten bij jullie liggen.
    Bestaat de mogelijkheid voor de auto 1 a 2x per jaar geschikte dakdragers te lenen/huren?
    Hooer het graag. Vriendelijke groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *