Schadeauto’s

Maserati schadeautoSchadeauto’s zijn een grote business binnen de automarkt. Het is een wat minder opvallende markt. Echter als je je bedenkt hoeveel schade we jaarlijks rijden en hoeveel ongelukken er jaarlijks zijn kun je een beetje voorstellen hoeveel schadeauto’s er jaarlijks bijkomen.

De term schadeauto doet het ergste vermoeden. Auto’s die helemaal in elkaar zijn en eigenlijk slooprijp zijn. Echter dit valt enorm mee. Als je een auto wilt kopen, koop je bij voorkeur een auto die er helemaal goed uitziet. Voor een goede tweedehands auto betaal je al gauw duizenden euro’s

Je zult echter versteld zijn hoe aantrekkelijk het kan zijn om een schadeauto te zoeken. Zo kun je een prachtige Masarati kopen uit 2005 met 80.000 kilometer op de teller voor 25.000 euro. Enige wat de auto heeft is wat schade aan de achterkant. En ben je zelf handig of ken je mensen die je hierbij kunnen helpen, dan kun je een prachtig auto hebben.

Op internet vind je diverse websites, die een uitgebreide overzicht hebben van schadeauto’s of waar je zelfs een zoekopdracht kunt uitzetten en zijn gaan voor je op zoek naar de gewenste schadeauto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *